Korps: Groningen, plaats: Diverse 9-12-2002
Persberichten Regiopolitie Groningen
Maandag 9 december 2002

Dagelijkse berichten

Groningen: snelheidscontrole
Op de Plataanlaan werd zondagmiddag een radarsnelheidscontrole gehouden. Van de 530 passerende voertuigen reden er 7 sneller dan de limiet van 70 km per uur. De snelste overtreder reed 96 km per uur.

Groningen: ongeval op kruising
Op de kruising van de Amkemaheerd met de Cuypersweg verleende een 41-jarige automobiliste uit Groningen geen voorrang aan een 60-jarige plaatsgenote in een auto. Een botsing was het gevolg. Een bij de 60-jarige vrouw inzittende 49-jarige passagiere raakte bekneld in de auto. Na te zijn bevrijd werd zij overgebracht naar het ziekenhuis. Beide autos werden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Groningen: automobilist valt op
Door zijn vreemde rijstijl en het geen voorrang verlenen aan een politieauto viel een 28-jarige automobilist uit Leeuwarden zondagnacht op toen hij over de Spilsluizen reed. Agenten zagen dat hij onder het rijden zijn gordel omdeed en beide voorruiten opende. De Fries werd staande gehouden en bleek niet teveel te hebben gedronken. Wel had hij geen geldig rijbewijs en gaf hij een valse naam op. De auto waarin hij reed bleek niet APK te zijn gekeurd. Met de nodige bonnen kon de man het bureau verlaten.

BERICHTEN REGIO KOMEN ZO DADELIJK
Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (lokaal tarief)