Tiscali

PERSONALIABERICHT

Tiscali benoemt Eric van Grimbergen tot country manager België

Brussel, 9 december 2002 - Tiscali N.V., een van de grootste internet service providers in België, heeft Eric van Grimbergen per 2 januari 2002 benoemd tot country manager België.
De heer Van Grimbergen wordt verantwoordelijk voor de algemene leiding van Tiscali in België.

Eric van Grimbergen heeft zijn uitgebreide commerciële ervaring opgedaan bij Philip Morris België/Luxemburg, Andres, Quick Restaurants en KPN/Orange. Hij startte zijn loopbaan in 1987 Bij Philip Morris (tobacco) en groeide er in 6 jaar tijd door van marketing controller tot national sales manager. In 1993 werd hij benoemd tot general manager Luxemburg. Vervolgens was Van Grimbergen vanaf september 1996 als marketing & sales manager bij Andres verantwoordelijk voor het succesvol neerzetten en commercialiseren van het kledingmerk. Bij Quick Restaurants werd hij in 1996 marketing directeur en ging hij de strijd aan met McDonalds voor meer marktaandeel. Bij KPN/Orange werd Van Grimbergen eind 1999 Marketing Directeur België waar hij verantwoordelijk was voor alle marketingactiviteiten in België. Sinds 2002 ging hij als zelfstandig strategisch business consultant aan de slag.

Eric van Grimbergen wordt een van de drie country managers in de Benelux en rapporteert rechtstreeks aan Ruud Huisman, CEO van Tiscali Benelux en Member of the Executive Committee van Tiscali S.p.A.

Over Tiscali N.V.
Tiscali N.V. is de Belgische dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milaan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), het Europese internetbedrijf met hoofdkantoor in Cagliari, Italië. Tiscali biedt in Europa toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 30 september 2002 telde Tiscali 7 miljoen actieve gebruikers en 13,3 miljoen unieke bezoekers op haar portals, waarmee zij tot een van de leidende webbedrijven in Europa wordt gerekend (bron: Nielsen NetRatings).
Corporate website Tiscali: www.tiscali.com Website Tiscali B.V.: www.tiscali.be



Tiscali