Sales-benoemingen bij Palmtop Software

Amsterdam, 9 december 2002 - Marga Actor is bij Palmtop Software in dienst getreden als Area Manager Benelux. Zij is verantwoordelijk voor alle contacten aangaande de distributie van TomTom-producten in de Benelux. De afgelopen jaren was zij werkzaam als account en product manager voor Psion Nederland.

Tom van de Ven is benoemd tot Corporate Sales Manager. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor alle corporate accounts binnen Europa. Voor zijn komst naar Palmtop Software was hij werkzaam bij ARS T&TT als projectmanager en consultant traffic and transport technology. Remo Dvorak is benoemd tot Sales Manager Duitsland. Hij is verantwoordelijk voor alle contacten voor de distributie van TomTom-producten in Duitsland. Hij was voorheen werkzaam bij Memorex Telex, WorldCom en RightNow Technologies. Richard Currie is benoemd tot Sales Manager voor Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland Noorwegen, Denemarken en Zweden. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle contacten voor de distributie van Tom Tom-producten naar de genoemde landen. Hiervoor was hij werkzaam bij onder andere Mitel Telecom Ltd. in Duitsland als Sales Specialist.

Over Palmtop Software
Palmtop Software is de grootste Europese softwareontwikkelaar voor handheld computers en mobiele telefoons. Onder het merk TomTom brengt Palmtop Software een brede reeks aan reizen gerelateerde software uit, waaronder reisgidsen, persoonlijke navigatiesoftware en woordenboeken. Palmtop Software is in 1991 opgericht in Nederland. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.tomtom.com.



Ingezonden persbericht