---
Adreswijziging ON Technology Benelux
---

Amersfoort, 09/12/2002

ON Technology Benelux B.V. verruilt per 1 januari 2003 zijn huidige huisvesting in Amersfoort voor een groter kantoor in Apeldoorn. Het nieuwe adres luidt als volgt:
ON Technology Benelux B.V. Boogschutterstraat 9a 7324 AE, Apeldoorn
Tel: +31 (0)555067300 Fax: +31 (0)555067310

ON Technology Benelux ging naar nieuwe bedrijfsruimte uitkijken vanwege gestage groei van de activiteiten in Nederland en België. Coen Kijk in de Vegt, country manager ON Technology Benelux: "We hebben dit jaar elk kwartaal meer omzet gegenereerd dan het voorgaande kwartaal. In de eerste 3 kwartalen van 2002 evenveel omzet als in heel 2001. Op een gegeven moment ontkom je niet meer aan uitbreiding om klanten en partners goed te kunnen blijven ondersteunen. In ons geval betekent dat tegelijk ook verhuizen naar een ruimere lokatie."

---
END

---
Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt ondernemingen en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen binnen grootschalige
bedrijfsnetwerken te managen. Met de oplossingen van ON Technology kunnen in een zeer kort tijdsbestek applicaties, besturingssystemen en informatie op desktops, laptops, draagbare toestellen en servers geïnstalleerd, geconfigureerd, beheerd en hersteld worden.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM wordt momenteel gebruikt om software te distribueren naar en te beheren binnen meer dan 975,000 computersystemen, verspreid over 700 organisaties wereldwijd. ON Technology rekent Deutsche Telekom AG, Credit Suisse, Winterthur Insurances, Volvo Group, Goodyear, Universal Studios, RTL Group, Pfizer, Stockholm Hospital District en Airport Munich tot zijn klanten. In de Benelux zijn het Academisch Ziekenhuis Brussel, Banque Artesia, Koninklijke Mosa en het FNV enkele belangrijke referenties.
Distributiepartners, systeemintegratoren en
serviceproviders over de hele wereld gebruiken ON Command CCM om outsourcing-diensten sneller en goedkoper aan te kunnen bieden en technologie-upgrades van hun klanten op te voeren. Daarnaast bestaan er strategische en technologische allianties met bedrijven als Getronics, Siemens Business Services, IBM Global Services, T-Systems, Unisys, DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Meer informatie is te vinden op de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor nadere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4, 3821 BM Amersfoort
Tel: 31 33 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162 of onbenelux@on.com

Journalisten
NewsEngine PR
Ineke Tiesinga, Sara Buytaert
Paasheuvelweg 26, Amsterdam Z.O.
Tel: 31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com,
sara.buytaert@newsenginepr.com
Ref.:ONT0045-10148E