Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 9-12-2002 Persberichten district Maasland

AUTODIEFSTALLEN, Oss

Zondag is vanaf de Vianenstraat in Oss een witte personenauto van het merk Suzuki, type Alto, voorzien van het kenteken YZ-84-ZR gestolen. Vanaf de Lisztgaard in Oss verdween zondag een blauwe personenauto van het merk Opel, type Kadett, voorzien van het kenteken YD-34-LR.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Oss


* Op de Eikenboomgaard in Oss werd zondagavond een 34-jarige Utrechtse automobilist onderworpen aan een blaastest. De man bleek zo veel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. * Op de Ruwaardsingel in zijn woonplaats Oss is proces-verbaal opgemaakt tegen een 41-jarige automobilist. Ook hij had te diep in het glaasje gekeken. Bovendien bleek dat het rijbewijs van de man al eerder was ingevorderd vanwege het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank.

VERKEERSONGEVAL RIJKSWEG A50, Bernheze

Vanmorgen, omstreeks kwart over zeven vond er op de Rijksweg A50 onder Heesch een Verkeersongeval plaats waarbij vier personenauto`s betrokken raakten. Een bestuurster, een 26-jarige vrouw uit Cuijk is met beenletsel naar het ziekenhuis overgebracht. Zij reed over de linker rijstrook in de richting Nijmegen en moest remmen voor het verkeer voor haar. Zij werd vervolgens vanachter aangereden door een bestelauto die werd bestuurd door een 20-jarige Nijmeegse. Vervolgens raakten nog twee automobilisten bij het ongeval betrokken. Alle vier de betrokken auto`s raakten zodanig beschadigd dat zij moesten worden weggetakeld. Het verkeer ondervond enige tijd hinder door het ongeval.

HENNEPKWEKERIJ OPGEROLD, Ravenstein

Maandagmorgen zijn op de bovenverdieping van een woning aan de Weegstraat in Ravenstein twee afzonderlijke hennekwekerijen opgerold. In een kwekerij stonden 250 en in een andere 325 planten. De kwekerijen zijn ontmanteld en alles is inbeslag genomen en deels vernietigd. De beide in het pand aanwezige bewoners, 71 en 43 jaar oud zijn aangehouden en gehoord. Daarbij bleek dat de kwekerijen eigendom waren van de jongste verdachte. De politie kwam de kwekerijen toevallig op het spoor toen men vanmorgen met een arrestatiebevel aan de deur stond omdat de 43-jarige verdachte nog een schuld bij Justitie had openstaan van EUR 1152,00. Bij het opengaan van de deur van de woning kwam de hennep-lucht de agenten tegemoet.