Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 9-12-2002 2e persbericht van maandag 9 december 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van zondag op maandag is op de Keizersgracht een blauwe Fiat Croma met het kenteken XX-81-SZ gestolen.

Nuenen: Aanhouding mishandeling
Een jongen van 15 uit Gerwen is maandagochtend aangehouden op verdenking van mishandeling van een vrouw van 33 uit Nuenen. Dat gebeurde op 28 november jl. rond 15.30 uur in een fietstunnel bij de Europalaan. De vrouw werd daarbij enkele malen in haar gezicht geslagen; toen ze op de grond lag, is ze ook in haar gezicht geschopt. Na onderzoek en op basis van getuigenverklaringen heeft de politie vanmorgen rond 8.00 uur de 15-jarige jongen aangehouden. Hij zit nog vast voor nader onderzoek.

Nuenen: Inbraak in woning
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Schietbergen. De achterdeur van de woning werd opengebroken. Er zijn twee mobiele telefoons, een oplader en een pakje sigaretten gestolen.

Asten: Uitkeringsfraudeur krijgt bekeuring
Tegen een man van 24 uit Rotterdam is proces verbaal opgemaakt door het Bureau Sociale Recherche regio Helmond. De man wordt ervan verdacht dat hij een uitkering kreeg van de gemeente Asten, terwijl hij daarnaast ook werkte. Dat gebeurde tussen februari 2000 en februari 2001. De gemeente Asten gaat het bedrag van bijna 6400 euro van de man terugvorderen.

Casteren: Inbraak in woning
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een in aanbouw zijnde woning aan De Bucht in Casteren. Er werd een raam geforceerd om binnen te komen. Er zijn een boormachine, een vochtvreter en een kacheltje buitgemaakt.

Waalre: Paardenwagen gestolen
Uit een schuur aan de Heikantstraat is een paardenwagen weggehaald. Dat is gebeurd tussen zaterdagochtend 8.00 uur en zondagmiddag 12.00 uur. Het gaat om een vierwielige wagen met spaakwielen en drie zitbanken. De schuur was niet afgesloten.

Oirschot: Gereedschap weg bij inbraak
Uit een schuur bij een woning aan de Spoordonkseweg is een hoeveelheid gereedschap weggehaald. Dat gebeurde tussen zaterdagavond 18.00 uur en maandagochtend 9.00 uur. Er verdwenen onder meer een motorkettingzaag, een cirkelzaag en een slijptol. Het slot van de schuurdeur is opengebroken.