Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 9-12-2002 17.00 uur Berichten van maandagmiddag
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Scooter raakt boom
EMMEN - Een 17 jr. scooterbestuurster uit Schoonebeek raakte maandagmorgen gewond bij een eenzijdig ongeval op Huizingsbrinkweg in Emmen. Door nog onbekende oorzaak heeft het meisje met haar scooter een boom geschampt en is daarna gevallen. Het meisje is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto gestolen
EMMEN - In de nacht van zondag op maandag is vanaf een parkeerplaats aan de Houtweg in Emmen een witte Opel Ascona gestolen. De eigenaar, een 47 jr. man uit Emmen, ontdekte maandagmorgen de diefstal.

Gereedschap uit bedrijfsauto`s gestolen
DALEN - In de nacht van zondag op maandag is in Dalen gereedschap gestolen uit twee bedrijfsauto`s. Deze stonden beiden geparkeerd op een parkeerplaats aan de Kolkakkers. Men kwam in de auto`s door een ruit uit te nemen. Uit de auto`s is vooral elektrisch gereedschap gestolen.

Computerapparatuur weg
EMMEN - Uit een bedrijf aan de Phileas Foggstraat in Emmen zijn in de nacht van zondag op maandag meerdere computers, printers en faxen gestolen. Men kwam binnen door een deur open te breken. De waarde van de gestolen spullen is nog niet bekend.

Man gewond door vallende boom
NIETAP - Op een parkeerplaats aan de Natuurschoonweg in Nietap raakte maandagmiddag een man (gegevens niet bekend) gewond door een vallende boom. Men was daar aan het werk. Het letsel bleek mee te vallen. De man is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De inzet van de gewaarschuwde traumahelikopter was niet nodig.