EVD

Multisectorale handelsreis naar Vietnam, 9 t/m 13 december 2002
---

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Hanoi, het consulaat-generaal in Ho Chi Minh Stad en de Vietnam Trade Promotion Agency organiseert de EVD een handelsreis naar Vietnam. De reis zal plaatsvinden van 9 t/m 13 december 2002.

Graag nodigen wij u uit om aan deze handelsreis deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 30 september 2002.

Vietnam
De economie van Vietnam ontwikkelt zich weer positief. De economie groeide weliswaar goed, maar er was geen sprake van een overgang van plansturing naar een markt met dynamiek en openheid. De dynamiek is de laatste paar jaren merkbaar en komt op twee manieren van 'onderen': Uit het zuiden en vanuit het sterk groeiende aantal starters sinds de nieuwe Enterprise Law.

De handelsreis
Doel van de zakenreis is om de deelnemende Nederlandse bedrijven in contact te brengen met Vietnamese counterparts. Hiervoor worden afspraken verzorgd met nieuwe of bestaande zakelijke contacten (matchmaking). Ook kunnen uw bedrijfsbelangen onder de aandacht van de Vietnamese overheid worden gebracht. Met expertbijeenkomsten en seminars speelt de handelsreis verder in op kansrijke ontwikkelingen.

Interessante sectoren
In Vietnam liggen de kansen met name op het gebied van agro, milieu en vervoer/logistiek.

Kosten
Deelname aan de handelsreis bedraagt 500,- euro. Geboden worden ondersteuning bij de matchmaking en deelname aan collectieve programma-onderdelen zoals seminars met lokale autoriteiten en zakenlieden. Verder worden enkele recepties, lunches en diners aangeboden. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers.
Om een groepsarrangement voor reis en verblijf te realiseren, wordt een reisbureau ingeschakeld.
Nadere informatie
Voor nadere informatie over de handelsreis kunt u contact opnemen met:
* NCH
Gerard Westenburg
Tel: 070 - 34 41 556
E-mail: gwestenburg@nchnl.nl

Indien u zich nader wilt oriënteren op Vietnam, kunt u contact opnemen met de regio-informatiemanager voor Vietnam:

* Shakila Püttmann
Tel: 070 - 778 88 81
E-mail: vietnam@info.evd.nl

Vietnam