Gemeente Son en Breugel


Ambtenaren Werken
09-12-2002
afbeelding: Ambtenaren Werken Vraag: Een hardwerkende ambtenaar, een boef en Sinterklaas worden door de politie aangetroffen bij een lijk. Wie is de moordenaar?

Antwoord: De boef natuurlijk want die andere twee bestaan niet! Of ambtenaren werken is altijd een dankbaar onderwerp voor grappen en moppen.
Maar Ambtenaren Werken is ook de naam van een tentoonstelling die de komende weken gehouden wordt in het gemeentehuis van Son en Breugel. Er wordt dan een unieke samenstelling getoond van (kunst)werken van 9 ambtenaren die bij de gemeente werkzaam zijn. Er zijn verschillende kunstuitingen te bewonderen. Van gedichten tot vergezichten. Van luciferstokjes plakken tot pottenbakken.
De tentoonstelling wordt gehouden van 9 tot en met 24 december 2002 tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Deelnemers

Hier volgt een lijst van de ambtenaren met wat zij o.a. op het werk en thuis doen:
Nicole Mulders maakt getuigschriften en beelden
Wim van den Hombergh maakt beleidsnotas en gedichten
Han Methorst maakt rijbewijzen en kerstkransen
Ad Ras maakt wegen en luciferbouwwerken
Jo van den Oever maakt schoon en 3D-knipsels
Coby Bloemsma maakt persberichten en schilderijen
Ad van Etten maakt plannen en gedichten
Juliette van der Vaart maakt paspoorten en sieraden

Prijsvraag voor collega's en bezoekers

Naast dit zeer gevarieerde aanbod zijn er ook 11 schilderijtjes te zien die ambtenaren hebben gemaakt tijdens een teambuildingmiddag. De namen van de makers staan er niet bij omdat de organisatoren hieraan een prijsvraag hebben verbonden.
Wie heeft wat geschilderd? is de vraag. Voor diegene die de bijbehorende namenlijst cor-rect invult, wachten twee heerlijke flessen wijn. Bij meerdere goede inzendingen wordt geloot. De prijs wordt op 24 december bekendgemaakt.