MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

09-12-2002
W. L. van der Maas algemeen directeur MKB-Nederland Het Hoofdbestuur van MKB-Nederland heeft de heer W.L. (Wim) van der Maas benoemd tot algemeen directeur van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. Van der Maas (56) is momenteel directeur Beleid, Onderzoek en Communicatie en heeft sinds het vertrek van de vorige algemeen directeur gefungeerd als waarnemend algemeen directeur.

Als algemeen directeur zal Van der Maas leiding geven aan het gehele bureau van MKB-Nederland en is hij daarnaast secretaris van het Hoofdbestuur. Van der Maas zal de functie van algemeen directeur combineren met die van directeur Beleid, Onderzoek en Communicatie (BOC). Binnen deze afdeling coördineert hij de beleidsvoorbereiding en
-uitvoering (algemeen en sectoraal), de politieke en departementale contacten en de communicatie van MKB-Nederland.

Van der Maas is ruim twintig jaar werkzaam voor MKB-Nederland en haar rechtsvoorganger KNOV, achtereenvolgens als hoofd publiciteit en voorlichting en vanaf 1998 als directeur Beleid, Onderzoek en Communicatie. Daarvoor was hij in dienst van North Sea Ferries en Uitgeverij-drukkerij Plantijn.