Ingezonden persbericht

RSA Security breidt Benelux-team uit

Benoeming nieuwe Strategic Account Manager en Principal Consultant

Maarssen, 9 december 2002 - RSA Security (Nasdaq: RSAS) breidt haar Benelux-team uit met een nieuwe Strategic Account Manager en een Principal Consultant. Jean Pierre van den Eijnden is in zijn nieuwe functie als Strategic Account Manager verantwoordelijk voor de uitbreiding van het marktaandeel van RSA en de groei van de afzet van producten, oplossingen en diensten in de Benelux. Als nieuwe Principal Consultant is Harm Jan Arendshorst verantwoordelijk voor de Professional Services van RSA in de Benelux. Vanuit die functie ondersteunt hij de verkooporganisaties met projectmanagement en klantadvies evenals de organisatie van workshops en seminars.

Van den Eijnden zegt over zijn nieuwe functie: "Mijn ambitie is om de sterke marktpositie van RSA verder uit te breiden. Dat is mogelijk door bestaande en nieuwe klanten te ondersteunen met producten, consultancy en partnerships. Op die manier kunnen we efficiënte en effectieve oplossingen bieden op het gebied van authenticatie, autorisatie en encryptie. Daarbij moeten we ook al vooruitkijken en klanten informeren over onderwerpen als Identity Management en webservices."

"Het uitbouwen van de RSA Professional Services-organisatie is een uitdaging op zich. Het zwaartepunt zal liggen bij het verder verhogen van de klanttevredenheid en de omzet in de Benelux. Dat kan niet zonder de expertise van het ervaren team aan te scherpen en eventueel aan te vullen met extra competenties", zegt Arendshorst over zijn nieuwe functie.

Zowel Van den Eijnden als Arendhorst heeft jarenlange ervaring in de security-sector. Van den Eijnden was als Sales Network & Security Specialist bij zowel Q&I als Syntegra betrokken bij de ontwikkeling en uitbouw van het netwerk- en security-portfolio. Arendshorst was bij ABN AMRO als Senior Consultant verantwoordelijk voor het opzetten van de Enterprise Security, PKI Policies en de Corporate Desktop en Network Standards. Verder was hij actief binnen de Trusted Services-divisie van PinkRoccade. Daar was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe PKI-, Smartcard- en Wireless Security-diensten en bij het productmanagement van de Managed PKI-diensten.

RSA Security, Inc.
Met meer dan 9.000 klanten wereldwijd is RSA Security (Nasdaq: RSAS) de strategische e-security-partner voor bedrijven die het internet inzetten voor de groei van hun bedrijfsactiviteiten en verbetering van hun bedrijfsvoering. Het uitgebreide e-security-portfolio van RSA Security - authenticatie, web access management en ontwikkeltoolkits - helpt ondernemingen alle omzetmogelijkheden te benutten, terwijl ze hun bedrijfskritische informatie beschermen. De reputatie van RSA Security is gebaseerd op innovatie, leiderschap, geavanceerde oplossingen en langlopende relaties met meer dan 1.000 technologiepartners. Meer informatie over RSA Security is te vinden op www.rsasecurity.com

Voor meer persinformatie:

RSA Security
Radboud Beumer
Telefoon: +31 (0)346 584 260
E-mail: rbeumer@rsasecurity.com

Lammers van Toorenburg PR
Paul Maris
Telefoon: +31 (0)30 65 65 070
E-mail: paul@lvtpr.nl