Ingezonden persbericht


Bijgaand onderstaand persbericht:

HILVERSUM, 9 december 2002

Valkieser Solutions realiseert in opdracht van Joop van den Ende website Nationale Musicalbon

Valkieser Web Solutions heeft voor De Nationale Musicalbon B.V., een initiatief van Joop van den Ende Theaterproducties, het ontwerp en de technische realisatie van haar nieuwe website www.musicalbon.nl verzorgd. De website, die binnen drie weken is ontwikkeld, is vanaf woensdag 4 december online.

Musicalbon.nl is volgens de laatste dynamische HTML-technieken gebouwd. De site maakt onderdeel uit van een geïntegreerde communicatiecampagne voor de landelijke introductie van de Nationale Musicalbon.

Ik ben heel tevreden over de snelle oplevering en de bijzonder vlotte samenwerking met Valkieser Solutions , aldus Fleur Rutten, Manager De Nationale Musicalbon.

Eerder dit jaar ontwikkelde Valkieser Solutions de website van de musical de 3 Musketiers voor Joop van den Ende Theaterproducties (www.musicals.nl/3musketiers).

Valkieser Solutions, onderdeel van Valkieser Communications, ontwikkelt en produceert (interactieve) multimediale producties waaronder websites, DVD s, Cd-rom s, commercials, bedrijfsfilms en tv vormgeving.



Ingezonden persbericht