Toshiba's TS21i i-mode telefoon: het perfecte Kerstcadeau

Capelle a/d IJssel, 9 december 2002 - Vanaf 12 november j.l. ligt de stijlvolle Toshiba TS21i i-mode toestel in de winkels van o.a. KPN: het perfecte Kerstcadeau voor wie meer wil dan alleen mobiel telefoneren of een SMS-je sturen. Via i-mode van KPN Mobile krijgen klanten toegang tot een wereld vol informatie, diensten, games en nog veel meer.

Met de TS21i van Toshiba is i-mode makkelijk te gebruiken, terwijl gebruikers zich met het stijlvolle ontwerp van het toestel kunnen laten zien. Het grote kleurendisplay laat alle informatie van de verschillende i-mode diensten haarscherp zien, terwijl ook de verschillende functies van de TS21i duidelijk worden weergegeven. Met de centrale navigatieknop kan snel en makkelijk door de verschillende opties en menu's genavigeerd worden.

De Toshiba TS21i weegt slechts 99 gram en blijft tot 180 uur stand-by, terwijl de spreektijd maximaal 240 minuten bedraagt. Het grote scherm (128 x 121 pixels) kan 256 kleuren weergeven en in het toestel is plaats voor in totaal 50 verschillende, polyfone beltonen (waarvan 30 door de gebruiker kunnen worden gedownload). In het toestel kunnen 200 namen en nummers worden bewaard.

De Toshiba TS21i is verkrijgbaar bij o.a. Primafoon, Belcompany, Phone House, T for Telecom en Tell me, in combinatie met een i-mode abonnement. Meer informatie is beschikbaar op http://www.toshiba-europe.com/mobile, www.i-mode.nl. www.belcompany.nl www.phonehouse.nl en www.tfortelecom.nl.

Over Toshiba Mobile Communications Division
Toshiba produceert al meer dan 15 jaar mobiele telefoons en heeft in 2001 wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren geleverd. Toshiba produceert veel van de belangrijkste onderdelen van een mobiele telefoon zelf, waaronder de schermpjes, de chips en de batterijen. Het bedrijf loopt ook voorop in de ontwikkeling van de mobiele technologieën zoals Bluetooth, de SD Card en MPEG4-chips. Toshiba's mobiele communicatiedivisie in Europa werd opgericht in 2001 om de Europese markt voor 2.5G en 3G mobiele telefoons te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van deze divisie is gevestigd in Camberley, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft onlangs zijn eerste Europese vestiging geopend in Capelle aan de IJssel, van waaruit de hele Benelux wordt bediend. http://www.toshiba-europe.com/mobile

Voor meer informatie:
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Marguérite van der Heyden, Telefoon: 023 - 562 82 08; e-mail: margueritevdh@monogram.nl.