Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

27-11-2002
Herinrichting speelterreinen Duiven-Zuid
Uitnodiging

Op dinsdag 10 december a.s. wordt een eerste bijeenkomst worden gehouden over het verbeteren en herinrichten van de verschillende speelterreintjes in de wijk Duiven-Zuid. Het gaat hier concreet om de volgende speelplekken:

* Zoete Kroon/Mantet;

* Melrose;

* Winterjan/Brederode;

* Conference/Suikerpeer;

* Eilandplein ter hoogte van het cultureel centrum.
foto speelterrein Eilandplein foto speelterrein Winterjan/Brederode foto speelterrein Suikerpeer foto speelterrein Zoete Kroon

Wie
Deze informatie-avond staat in het teken van informeren en geïnformeerd worden. Het is de bedoeling dat we samen met bewoners kijken naar wat er veranderd moet worden en welke mogelijkheden en wensen er zijn. In een later stadium willen we ook de kinderen erbij gaan betrekken. Het is de planning dat één en ander in het voorjaar - uiterlijk voor de zomervakantie 2003 - gerealiseerd is, behoudens eventuele bezwaren.

Waar
De bijeenkomst op 10 december wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en begint om 20.00 uur. Wethouder Ben ter Brake en Jos Thomassen, ambtenaar wijk- en speelaangelegenheden zijn daarbij van de gemeente aanwezig.

Meedenken
Wilt u meedenken over de herinrichting van één van deze speelterreinen? Meldt u dan aan bij J.Thomassen telefoon 279484 of 06-20629205, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. De bij ons bekende buurt- en wijkverenigingen zijn reeds schriftelijk uitgenodigd.