Gemeente Bergen op Zoom


Voorstellingen in periode rondom feestdagen de maagd

In de periode rondom de feestdagen kan het publiek in Stadsschouwburg De Maagd genieten van een kerstballet voor de hele familie, een sfeervol Russisch kerstconcert en een feestelijk Nieuwjaars-Operagala met bal na. Voor deze en overige voorstellingen kan men bij de dagkassa terecht tot en met zaterdag 21 december en weer vanaf 2 januari. Reserveren kan via 0164-280555 of www.demaagd.nl

In de sfeerdagen rondom de kerst en oud-en nieuw staan er drie voorstellingen in De Maagd:
Foto:sfeervolle scene uit De Notenkraker

Kerstballet De Notenkraker, op zaterdag 21 december, aanvang 19.00 uur Het Nationale Ballet van Sofia brengt Hoffmanns beroemde sprookje in de vorm van een grootse dansproductie met topdansers, kleurrijke kostuums, schitterende decors, de verhalende muziek van Tsjaikovski en de vernieuwende choreografie van Bolshoi-meester Grigorovich. Voor kinderen een speelse kennismaking met de balletwereld. Er geldt een speciale jeugdkorting.

Russisch kerstballet Capella St. Petersburg op zondag 22 december, aanvang 20.15 uur
Zestig wereldberoemde glaszuivere stemmen brengen in de toepasselijke entourage van de voormalige Maagdkerk een afwisselend programma van kerstliederen en gewijde klassieke muziek. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij, dus reageer snel.

Nieuwjaars-Operagala met bal na op zaterdag 4 januari, aanvang 20.15 uur
Inmiddels een jaarlijkse traditie in De Maagd. Op het podium brengt de Roemeense Staatsopera Timisoara met topsolisten, koor en orkest populaire scènes uit Verdi-opera's. Na afloop is er champagne in de foyers en kan men dansen op de muziek van een zigeunerorkest.

De dagkassa van De Maagd sluit van 22 december tot en met 1 januari. De avondkassa aan de Grote Markt is geopend drie kwartier voor aanvang van de voorstellingen.

Directie en medewerkers Stadsschouwburg De Maagd wensen iedereen sfeervolle dagen toe.