Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 10-12-2002 Politiepersberichten

JALOERSE MAN SLAAT EX-VRIENDIN, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 32-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats op de Markt in `s-Hertogenbosch aangehouden voor mishandeling van zijn 18-jarige ex-vriendin uit Veghel. Surveillerende agenten zagen vechtende mensen en sprongen er direct tussen. Terplaatse bleek dat de verdachte na een avondje stappen met zijn ex-vriendin en een 24-jarige inwoner uit Rosmalen jaloers was geworden omdat zij flirtte met de Rosmalenaar. Hij heeft haar daarop vol in het gelaat geslagen. De man is terplaatse aangehouden, de 24-jarige man uit Rosmalen gedroeg zich zeer recalcitrant en bemoeide zich met de aanhouding. Ook hij is uiteindelijk aangehouden omdat hij zich niet wilde verwijderen. Het slachtoffer moest zich voor verwondingen in haar gezicht onder behandeling laten stellen in het Jeroen Boschziekenhuis. Beide mannen zijn ingesloten.

DRIE MANNEN AANGEHOUDEN IN GESTOLEN AUTO,

`s-Hertogenbosch

Surveillerende agenten hebben maandagavond op de Rietveldenweg in `s-Hertogenbosch drie Bosschenaren (29,37 en 45 jaar oud) aangehouden in een gestolen auto. Het drietal hield zich verdacht op voor een computerbedrijf. Toen de agenten poolshoogte gingen nemen, bleek dat de auto waarin ze zaten medio november op de Maijweg in `s-Hertogenbosch was gestolen. De drie zijn aangehouden en inverzekeringgesteld.

MAN VERMOEDELIJK GEBROKEN HEUP NA VAL, `s-Hertogenbosch

Maandagavond troffen surveillerende agenten op de Oude Dieze in `s-Hertogenbosch een 64-jarige inwoner liggend op straat aan. De man bleek te zijn gevallen en had vermoedelijk zijn heup gebroken. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de man ten val is gekomen, is nog niet bekend.

HENNEPKWEKERIJ IN WONING ONTMANTELD, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is in een woning aan de Oreliostraat in `s-Hertogenbosch een professioneel ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. Het betrof een kwekerij met 180 planten op de zolderverdieping van de woning. De hennepplanten en de kweekapparatuur zijn inbeslaggenomen. Tegen de 58-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

HENNEPKWEKERIJ IN SCHUUR AANGETROFFEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is in een schuur van een woning aan het Lariksplein in `s-Hertogenbosch een hennepkwekerij met 41 planten aangetroffen. De hennepplanten en de kweekapparatuur zijn inbeslaggenomen. Tegen de 34-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.