Gemeente Zwolle

Print pagina

Luchtfoto van Zwolle te koop in gemeentewinkel


Datum uitgave: 06-12-2002

Onderwerp: woonomgeving

In de etalage van de gemeentewinkel aan de Diezerstraat is een luchtfoto te zien van Zwolle. De foto op posterformaat geeft een haarscherp beeld van zowel de stad als het buitengebied. De unieke luchtfoto is nu tijdelijk voor het publiek verkrijgbaar in de gemeentewinkel. De prijs bedraagt ¤ 4,95 zonder koker en ¤ 5,95 met koker.

De luchtfoto is in oktober vorig jaar gemaakt in opdracht van het Expertisecentrum. Daarmee wilde deze nieuwe eenheid van de gemeentelijke organisatie zich presenteren aan haar relaties. Het expertisecentrum houdt zich onder andere bezig met geodesie en geo-informatie. De gemeentewinkel heeft de beschikking gekregen over een beperkt aantal van deze foto´s, die u kunt kopen, zolang de voorraad strekt Een leuk cadeau voor iemand die geïnteresseerd is in Zwolle.

Maar de gemeentewinkel heeft meer voor de geïnteresseerde Zwollenaar. U kunt er ook terecht voor een topografische kaart en de cultuurhistorische atlas Overijssel, editie Zwolle op Cd-rom. Kom gerust langs!
De gemeentewinkel is iedere werkdag open van 9.00 tot 15.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tussen kerst en oud en nieuw is de gemeentewinkel gesloten.

Bron: Informatiecentrum
Datum van 06-12-2002 tot 26-12-2002