Ingezonden persbericht

Enixé Content Manager blijft in ontwikkeling

Snel uw eigen website bijwerken

WOERDEN, 20021211 -- De Enixé Content Manager(ECM) is nog uitgebreider dan voorheen. Er zijn nog meer functies mogelijk om uw gasten een zo up to date website te kunnen presenteren. Niet alleen uw eigen teksten en afbeeldingen kunt u bijwerken maar ook kunt u uw documenten archieveren op de website en deze voor de gebruiker beschikbaar stellen. Door middel van een beveiligd gedeelte kunt u bijvoorbeeld uw accountmanager op pad sturen zonder allemaal losse documenten, deze kan hij/zij vanaf nu downloaden vanaf de website indien nodig. Zo kunt u uw klanten alle informatie aanleveren die gewenst is!

Dit is nog maar één van de mogelijkheden die de ECM bevat. De productontwikkeling wordt voortdurend voortgezet door de makers van de ECM; Enixé IT Solutions te Woerden.

Om een goed beeld te krijgen kunt u een brochure downloaden vanaf de website: www.enixe.nl/solutions/solutions/ecm.asp Natuurlijk zijn niet alle features in deze brochure genoemd, daarvoor kan er contact gezocht worden met Enixé IT Solutions.



Ingezonden persbericht