Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10-12-2002 3e persbericht van dinsdag 10 december 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Automobilist gewond bij aanrijding
Een 46-jarige Eindhovense automobilist is dinsdag om 16.40 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Leenderweg, tussen het Floraplein en verkeersplein Leenderheide. De man raakte met zijn auto door onbekende oorzaak van de weg en kwam in het naast de weg gelegen bos tot stilstand. De brandweer moest de man uit de auto bevrijden. Hij is met onbekende verwondingen in het MMC in Eindhoven opgenomen. Hij bleek gedronken te hebben en in het ziekenhuis is een bloedproef genomen. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Best: Automobilist onder invloed
Op de A58 is dinsdag om 19.45 uur een 30-jarige automobilist uit Eindhoven betrapt op het rijden onder invloed. De man stond met zijn auto op de vluchtstrook. Hij was aan het bellen en de politie sommeerde hem naar een iets verderop gelegen benzinestation te rijden vanwege het gevaar om op de vluchtstrook te staan. Bij het benzinestation bleek dat de man gedronken had. Hij blies bijna 2,4 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Nuenen: Verdachte legt gedeeltelijke bekentenis af De 15-jarige jongen uit Gerwen die maandag is aangehouden omdat hij verdacht wordt van de mishandeling van een vrouw van 33 uit Nuenen heeft een gedeeltelijke bekentenis afgelegd. Hij zit nog vast voor het onderzoek.