RTV West

Kerst op West

11 december 2002

Diverse speciale programmas op Radio TV West zorgen Eerste en Tweede Kerstdag voor een sfeervolle kerst voor de kijkers en luisteraars in de regio Zuid-Holland Noord.

Herman van Veen met Alfred J. Kwak
TV West zendt op Eerste en Tweede Kerstdag om 14.30 uur exclusief de familievoorstelling Verboden te lachen van Herman van Veen uit, die in december in de Leidse Schouwburg gespeeld wordt.. De veelzijdige artiest vertelt en zingt het verhaal van de eend Alfred J. Kwak, die de koning van Groot Waterland aan het lachen probeert te maken.

Uitslag Kersthuis 2002
De winnaar van de Kersthuis 2002-wedstrijd wordt Eerste Kerstdag bekendgemaakt. Vanaf woensdag 11 december strijden traditiegetrouw weer de uitbundigst versierde huizen om de titel Kersthuis 2002. De uitzendingen zijn dagelijks te zien na het Nieuwsmagazine op TV West. De finalisten komen op Eerste Kerstdag op Radio West voorbij.

Nederlands Danstheater in Japan
Eerste Kerstdag om 18.25 uur zendt TV West de reportage Het Nederlands Danstheater in Japan, een wederzijdse omarming uit. In oktober vond in Tokyo het Kylián-festival plaats. TV West reisde met het Nederlands Danstheater mee en volgde een Nederlandse en een Japanse danseres.

Dag van de onbekende film
Tweede Kerstdag 2002 is bij TV West voor de derde maal Dag van de onbekende film. De omroep nodigde filmtalent uit de regio uit om zijn of haar werk op te sturen. Een jury maakte een selectie uit de inzendingen die op televisie getoond wordt. Presentator Ron Fresen interviewt de filmmakers. Van 21.00 tot 00.00 uur op TV West.