Grontmij

Grontmij NV



11/12/02 - The Real Estate of Mind

Grontmij Real Estate International en Grontmij Vastgoed Ontwikkeling gaan in binnen- en buitenland verder onder de naam Grontmij Real Estate. Dit om het internationale karakter meer te benadrukken. En bij een nieuwe naam hoort een nieuwe pay off: 'The Real Estate of Mind'.

De Europese activiteiten van Real Estate vragen om een Europese benadering en een internationale naam. Daarom kozen we voor Grontmij Real Estate. Die naam kan zowel binnen als buiten Nederland goed gebruikt worden. Met de claim 'elke locatie, elke functie, elke ambitie' communiceren we dat we in staat zijn om, eventueel voor eigen risico en voor eigen rekening, grote en complexe projecten te ontwikkelen. Van turnkey-realisaties tot en met diverse modellen voor eindfinanciering.

The Real Estate of Mind
Kennis, integriteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze sleutelwoorden. En we weten hoe we projecten kunnen realiseren en financieren. Dat vraagt van onze medewerkers een bepaalde werkwijze én een bepaalde mentaliteit, een specifieke 'state of mind'. Met een kleine woordspeling hebben we daar de pay off 'The Real estate of Mind' van gemaakt.

Meer informatie kunt u krijgen bij Maurice Kierpensteijn, Marleen Donker en Gerrit Jan Koning.

Internetsite Grontmij Real Estate


---