Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-12-2002 3e persbericht van woensdag 11december 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Dronken bestuurder weigert medewerking Tegen een 41-jarige Eindhovense automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij weigerde medewerking te verlenen bij de ademanalyse. De man werd woensdag om 19.45 uur op de Bennekelstraat aangehouden omdat hij gedronken had en in een auto reed. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Eindhoven: Verlichtingscontrole
Bij een verlichtingscontrole op de Noord Brabantlaan zijn woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur acht fietsers bekeurd omdat hun verlichting niet in orde was.

Helmond: Portemonnee gerold
Een 74-jarige Helmondse vrouw is woensdag tussen 15.15 en 15.30 uur haar portemonnee kwijt geraakt tijdens het winkelen. Zij was in een supermarkt in de Torenstraat. Bij de kassa merkte de vrouw dat de portemonnee met 25,= uit haar tas was gestolen.

Helmond: Verlichtingscontrole
Bij een verlichtingscontrole op de Molenstraat hebben woensdagavond negen fietsers een bon gekregen omdat de verlichting van hun fiets niet in orde was.

Nuenen: Alcoholcontrole
Het projectteam Verkeershandhaving heeft woensdag tussen 18.30 en 20.30 uur op het Park een alcoholcontrole gehouden. Er zijn 293 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Een automobilist, een 48-jarige man uit Gerwen, bleek een promillage te hebben van 1,15. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren.

Waalre: Boete voor rijden onder invloed
Op de Valkenswaardseweg is woensdag om 18.50 uur een 54-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. Hij had gedronken en bij de ademanalyse bleek het promillage ruim 0,6 te zijn. Hij kreeg een boete van 190,=.