PLANET MEDIA GROUP

PERSBERICHT

WhishYou en Het Net maken speciale kerstwens mogelijk

Overbrengen persoonlijke kerstgroet met hulp van Robert ten Brink

Amersfoort, 13 december 2002 Bij Het Net kan nu iedereen via WhishYou een kerstwens of speciale groet over laten brengen door Robert ten Brink. De special op www.hetnet.nl/specials/kerstwensen staat in het teken van deze dienst, waarbij Robert via internet en mobiele telefoon de warme (kerst)wensen aflevert.

Na het achterlaten van de boodschap op de website van WhishYou, belt Robert ten Brink de opgegeven persoon en licht alvast een tipje van de sluier op. Daarna ontvangt diegene een sms-je met een eigen code om op deze site in te loggen. Daar verschijnt de persoonlijke boodschap in beeld.

Het versturen van persoonlijke (kerst)wensen per sms kan voor EUR 0,70 per wens. Via de sms-dienst van Het Net betalen klanten EUR 0,15 per wens. Klanten van Het Net kunnen zich eenvoudig en gratis aanmelden voor deze dienst. Ook voor alle andere sms-jes van deze dienst betaalt de klant maar EUR 0,15 per sms.

Het WishYou-concept sluit volledig aan bij de campagne van Het Net internet wordt pas leuk als je zelf mee kunt doen'.

Over Het Net
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland. Het Net is onderdeel van de Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), waar ook internetaanbieder Planet Internet onder valt. Planet Media Group is een dochter van KPN.

21)