Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-12-2002

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 14 december
Radio 2 - 16.00 uur

Montezuma's revenge en joke bruys bij tros muziekcafÉ

Aanstaande zaterdag 14 december komt weer een keur aan verschillende artiesten langs in het het live programma TROS MUZIEKCAFÉ, dat elke zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur is te beluisteren via Radio 2. Hadassah de Boer ontvangt onder meer Montezuma's Revenge en Joke Bruys, Caithlin en Mo' Jones.

Het a capellageluid van de heren van Montezuma's Revenge vulde al eerder de studio van TROS MUZIEKCAFÉ. Ze vertelden toen dat een mini-tour zou volgen met o.a. Willem Nijholt, Joke Bruys en het Metropole Orkest voor de voorstelling 'Richard Rodgers' Songbook'. Samen met Joke Bruys komt Montezuma's Revenge een aantal liedjes zingen uit deze voorstelling, waaronder een paar echte musical-evergreens. In TROS MUZIEKCAFÉ maken we deze week kennis met de Groningse zangeres Caithlin. Deze nuchtere Groningse werkt momenteel aan haar debuut-cd, maar heeft met de single 'Let me happen to you' al een visitekaartje afgegeven. Mo'Jones is al van kleins af aan bezig met muziek. De uit Limburg afkomstige zanger besloot onlangs een eigen band te beginnen. Samen met zijn broer Skinnie dook hij een klooster in. Daar schreven ze het materiaal voor zijn debuutalbum 'Strong Man'. En dat is een mix geworden van uiteenlopende stijlen zoals soul, funk, latin en pop.

Met het Nederlands dameshockeyteam wist de sportgaste van deze week, Fatima Moreira de Melo, afgelopen weekend zilver te behalen op het WK. Een prachtige prestatie waar Hadassah zeker met haar over zal praten. Maar naast hockey houdt Fatima zich ook bezig met een eigen zangcarrière.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.



Ingezonden persbericht