Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-12-2002

Televisie
KEYL
Uitzending zaterdag 14 december
Nederland 1 ­ 21.00 uur


KEYL ONTVANGT ASTRID JOOSTEN

Wekelijks ontvangt Catherine Keyl in haar gevarieerde programma KEYL bij de TROS op zaterdagavond een keur aan gasten.

Zaterdag 14 december ontvangt zij Astrid Joosten. Zij heeft het boek 'Verboden liefdes' geschreven. Catherine en Astrid praten onder andere over het grootste taboe in Nederland: het hebben van een relatie met een getrouwde man en over Astrids amibities als schrijfster.

De verkiezingen komen steeds dichterbij. Hoe staat het met de kleine nieuwe partijen die in opkomst zijn? Catherine ontvangt in de studio onder anderen Winny de Jong, Emile Ratelband en mr. Dhalganjansing.

De 29-jarige Machiel Kuijt werd in 1997 in Thailand gearresteerd op verdenking van drugssmokkel. Hoewel hij is vrijgesproken, zit hij nog steeds vast omdat justitie in hoger beroep is gegaan en je in Thailand niet wordt vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces. Machiel zit mogelijk dus al vijf jaar onschuldig vast. In KEYL zijn D66-kamerlid Boris Dittrich en de moeder van Machiel Kuijt te gast om over deze zaak te praten.

Zijn kerken, gezinnen en vakbonden nog wel de spil van de samenleving of leven we in een 'ik-cultuur'? Catherine voert een gesprek met schrijver Cor Molenaar, lijsttrekker van de ChristenUnie André Rouvoet en Kitty Rozemond, vice-voorzitter van de FNV.

De vier dames van Bond treden op met violen en cello. Zij spelen hun nieuwste popklassieke nummer 'Shine'.

Voor meer informatie: www.tros.nl/keyl



Ingezonden persbericht