Ingezonden persbericht

Reunie Kohnstammschool, Threant en Drenthe College in Assen

ASSEN, 20020918 -- Zaterdag 14 december vormt de definitieve afsluiting van 75 jaar onderwijshistorie aan de Prinses Beatrixstraat 14 in Assen. De verhuizing in maart 2003 naar kenniscentrum Cicero zal ongetwijfeld het gesprek van de dag zijn op de afscheidsreunie in het voormalige schoolgebouw van de Prof. Dr. Ph. Kohnstammschool, het Threant College en - bijna - het Drenthe College. In de vorm van een onderwijsproject zijn 55 leerlingen in verschillende projectgroepen bezig de dag te organiseren.

De kern van de organisatie wordt gevormd door het tweede jaar (directie)secretariaat. De groep is versterkt met derdejaars (directie)secretariaat, derdejaars marketing en communicatie en een ICT-leerling in stage.

De specifieke werkgroep Aankleding en Theater bestaat uit leerlingen sociaal pedagogisch werk (SPW). De 55 leerlingen worden aangestuurd door een coordinatiegroep van drie leerlingen en zes docenten.

Voor ¤15,- voor oud-leerlingen en oud-docenten en ¤10,- voor studenten is 14 december van 14.00 uur tot 19.00 uur de dag van het weerzien. Er worden duizenden oud-leerlingen verwacht van de vroegere huishoudschool, de VHBO, de Intas, de Vormingsklas, de MEAO etc.

Het programma bestaat uit een optreden van verschillende bands, theater, een modeshow 1927 - 2002 omlijst met de nodige drink- en eettentjes en een buffet.

Aanmelding is mogelijk via telefoonnummer: (0592) 31 28 55.