Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Wie maakt het beste clubblad van het jaar?

Veel schaakverenigingen beschikken over een clubblad. Ze zijn er in soorten en maten, klein formaat en groot formaat, veel partijen of veel leesstof, fraai opgemaakt of eenvoudig samengesteld. Ook de frequentie loopt sterk uiteen: sommige clubs spelen het klaar om iedere maand of vaker een blad uit te brengen. Andere zijn al tevreden met eens per twee maanden en veel clubbladen zien een keer of vier per jaar het licht. Al die bladen hebben een ding gemeen: ze worden met liefde gemaakt door en voor een kleine groep mensen.

De redactie van Schaakmagazine wil de makers van het clubblad een keertje in het zonnetje plaatsen en schrijft daarom een wedstrijd uit om het beste clubblad van het jaar. Aan het winnende blad wordt ruim aandacht geschonken en voor de betreffende club is er een prijs van 100 euro te winnen. Voor de nummers twee en drie liggen er respectievelijk 75 en 50 euro klaar.

Een flink aantal verenigingen heeft reeds gereageerd en stuurde zijn clubblad op naar de redactie van Schaakmagazine. Maar er kunnen er nog meer bij. Wilt u kans maken op een van de prijzen, stuur dan een representatieve selectie van de clubbladen die dit jaar bij uw vereniging zijn verschenen op naar de redactie van Schaakmagazine. Een deskundige jury zal de bladen beoordelen.
U kunt de bladen tot 31 december 2002 opsturen naar:

Redactie Schaakmagazine
Tekkopstraat 111
1107 RT Amsterdam Zuidoost.

De uitslag zal worden gepubliceerd in het februarinummer van 2003. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
---