Ingezonden persbericht


Geachte heer/mevrouw,



Langs deze weg willen wij u van harte uitnodigen voor het symposium dat werkgroep Agni organiseert onder het motto "Mensenrechten, een zaak van alle mensen" op Zaterdag 14 december van 18.00 tot 23.00 uur, in de aula van het Museon, Stadhouderslaan 37 te Den Haag.

De avond zal in het bijzonder in het teken staan van de mensenrechten, toegelicht door ervaren sprekers vanuit verschillende perspectieven als religie en politiek, maar ook door ervaringsdeskundigen afkomstig uit gebieden waar mensenrechten geschonden worden. Daarnaast komt humanitaire hulpverlening, hetgeen uiteraard nodig is daar waar de rechten van de mens geschonden worden, ook aan de orde.

In de pauze kunt u zich wenden tot de interessante informatiestands, waar u het nieuwste materiaal kunt vinden over de mensenrechtensituatie in specifieke landen of over hulpverleningsprojecten.

Verder kunt u tijdens het programma genieten van diverse kunstuitingen in verband gebracht met mensenrechten: optredens van kunstenaars die via hun werk en motivatie hun visie op mensenrechten tot uiting brengen.

Programma:

® Informatiestands over Human Rights in Bangladesh, Tibet, Kashmir en andere landen/gebieden

® Sprekers vanuit de religie, politiek, NGO's

® Hulpverleningsprojecten in ontwikkelingslanden

® Kunst en mensenrechten: muziek, dans, poëzie en beeldende kunst

Heeft u vragen? Dan kunt u deze mailen naar info@agni.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de gewenste informatie. U kunt natuurlijk ook kijken op de website van de werkgroep www.agni.nl/symposium, alwaar u een routebeschrijving naar het Museon en twee weken voor aanvang van het symposium een gedetailleerd programma kunt terugvinden.

Hartelijke groet,

Radhika Marapin
Algemeen secretaris, Stichting Werkgroep Agni

Devindra Ramautarsing