Ingezonden persbericht


Capelle aan den IJssel, 2 december 2002

Geachte mensen,

Allereerst onze welgemeende excuses dat wij, Stichting HARDT voor MALUKU, lang niets van ons hebben laten horen met betrekking tot het evenement op 14 december a.s. Het leek ons namelijk beter om u deze keer goed te informeren over de stand van zaken. Eerdere berichten komen hierbij te vervallen. Dit is het enige bericht dat goed en zeker is.

14 DECEMBER 2002
FEYENOORD-STADION "DE KUIP" TE ROTTERDAM
GROOT MUZIEK BENEFIET EVENEMENT VOOR MALUKU

Dit evenement kan ervoor zorgen dat alle slachtoffers van de gewelddadigheden op de Molukken eens goed onder de aandacht worden gebracht.

Met een massale opkomst tijdens dit evenement zal dit doel bereikt worden.

Het uiteindelijke doel wat wij samen met uw steun willen bereiken is het inzamelen van geld dat gebruikt zal worden voor humanitaire doeleinden ten bate van alle slachtoffers ten gevolge van de gruwelijkheden op de Molukken. Dit ongeacht religie of politieke voorkeur! Erkende humanitaire hulporganisaties zullen hierbij de projecten ondersteunen.

Minder valide of Invaliden
Indien u minder valide of invalide bent kunnen wij u een speciale parkeerplek bieden alsmede een plek in het stadion. U moet hiervoor uw algemene invalidenkaart meenemen. Indien u hier gebruik van wilt maken moet u dit tijdig doorgeven aan: Karin Tahapary. Email: karin_tahapary@planet.nl of fax: 010-4506751. Geeft u hierbij uw naam en de namen van maximaal 2 begeleiders aan, zodat wij gelijk uw plaats en kaarten kunnen reserveren.

Vervoer
Helaas moeten wij u vertellen dat diverse busmaatschappijen zich door logistieke redenen hebben teruggetrokken waardoor wij u tot onze spijt niet meer naar de Kuip kunnen vervoeren. Er zullen dus geen bussen beschikbaar zijn om u allen te vervoeren.

Thans hopen wij dat u dit benefiet evenement met het uitgebreid muziekprogramma komt bijwonen.

Tot ziens bij HARDT voor MALUKU op zaterdag 14 december in De Kuip!

Met vriendelijke groeten,

Stichting HARDT voor MALUKU

BELANGRIJK!!!!
Door de te realiseren live TV sateliet-verbinding met Maluku is het per definitie NIET de bedoeling RMS-GETINTE SYMBOLEN mee te nemen. Dit in het belang van de veiligheid van onze Molukse broeders en zusters op Maluku! Wij dringen u er NADRUKKELIJK op aan hier rekening mee te houden! Alvast bedankt voor uw medewerking.
Programma 14 december

· Tijdstip 13.00 uur-18.00 uur

· Toegang stadion vanaf 11.30 uur

· Losse kaartverkoop op 14 december mogelijk aan de loketten vanaf 09.00 uur
· Dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Toegangsprijs ¤ 4 per persoon. Opening en sluiting door Moluks kinderkoor samen met de Benefietband Hatiku Maluku, bestaande uit ervaren Molukse muzikanten. Zij zullen het speciaal voor dit evenement geschreven lied Hatiku Maluku voordragen
· Diverse optredens van o.a. tifa-groepen, dansgroep Keseniaan, koor Satu Ikatan Tali en de volgende bands: Aïs Lawa-lata, Bad Habit, Blaauw, Djanecy, Foco, Gazooth, Giordano 95 (violist), Jimmy-Bell Martin, Lejony, Lerco, Memrox & Alétifé, Nadine, Project J en Wagawa
· Steunbetuigingoverdracht aan de KNVB door de heer R. Bartels om hen over te halen samenwerking te verlenen voor een wedstrijd van het Nederlands elftal vs. Wereldelftal. Dit 2e evenement zal plaats moeten vinden medio 2003, waarbij het de bedoeling is dat het Nederlands elftal aangevuld zal worden met Molukse profvoetballers
Kaartverkoop

· Prijs: slechts ¤ 4 per persoon

· De kaarten worden niet opgestuurd

· Tot 10 december kunt u nog storten op bankrekeningnummer 59.19.75.769 ABN-AMRO ten name van Stichting HVM "Kuip Vol". Vermeld het goede aantal kaarten en let goed op het bedrag dat u overschrijft U dient ter bewijs het stortingsbewijs te faxen naar 010-4506751 t.a.v. Karin Tahapary. (tel: 06-22936229) Ná 10 december is alleen losse kaartverkoop mogelijk.
· Personen die al in het bezit zijn van een stortingsbewijs kunnen het aantal bestelde kaarten alléén op 14 december afhalen bij het loket waar de 1e letter van de achternaam vermeld wordt
· Losse kaartverkoop mogelijk vanaf 6 t/m14 december van 09.00-16.00 uur bij Feyenoordklantenservice bij Feyenoord-stadion "De Kuip" te Rotterdam
· 14 december zijn de loketten geopend vanaf 09.00 uur voor het afhalen van kaarten mét stortingsbewijs én geldig legitimatiebewijs of losse verkoop van kaarten. Let op de 1e letter van uw achternaam dat vermeld wordt boven de loketten. Dat is het loket waar u uw kaarten af kunt halen. Vergeet niet uw stortingsbewijs en legitimatiebewijs mee te nemen, ook als u deze al gefaxt heeft.
Openbaar Vervoer

· Tramlijn 23 vanaf station Rotterdam Centraal brengt u helemaal tot het Feyenoord-stadion
Eigen Vervoer

· Parkeerplekken zijn beschikbaar. Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u voor ¤4 op parkeerplaatsen P5 en P6 uw auto de gehele dag parkeren.
· Bussen krijgen een speciale plek toegewezen. Hiervoor geldt een andere procedure, die u een dezer dagen via de website bekend zal worden gemaakt.
Meer info

· www.hardtvoormaluku.tk

· email: Hardtvoormaluk@mail.com

· Ron Bartels: 06-55984516 voorzitter
· Karin Tahapary: 06-22936229 financieel manager
U kunt deze informatie ook vinden op www.rmsfanaticz.com op het forum.