Dolfinarium


Kom naar de Winterwereld van de Zee!

publikatiedatum: november 2002 auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, november 2002 - Het is weer de tijd voor de warme winterjassen. De gezellige feestdagen komen er weer aan! Ook het Dolfinarium zal er een speciale winter van maken. Vanaf 16 december 2002 kun je de Winterwereld van de Zee bezoeken. Het park is dan gehuld in winterse sferen. Terwijl je kennis maakt met de bewoners van de Winterwereld van de Zee kun je genieten van heerlijke winterse lekkernijen.

Vanaf 21 december 2002 presenteert het Dolfinarium de speciale wintershow. Een show waarin je wordt meegenomen op reis naar het Noorderlicht. Het Noorderlicht laat zich maar af en toe op aarde zien, maar kom je naar Dolfinarium Harderwijk dan zul je dit bijzondere lichtverschijnsel zeker ervaren.

In de Winterwereld van de Zee heeft Wally een heel bijzonder plekje gemaakt. In Wally's Wenswoud kun je je wens in een kerstboom hangen en misschien gaat je wens wel in vervulling!

Vanaf 21 december 2002 kun je zien hoe de mooiste creaties worden gemaakt uit blokken ijs. In het Dolfinarium zullen speciale demonstraties gegeven worden en wie weet mag je zelf ook een ijssculptuur maken!

In het Lagune Restaurant van Dolfinarium Harderwijk kun je de dag in de Winterwereld van de Zee op een speciale wijze afsluiten. Terwijl je kunt genieten van het diner, kijken de dolfijnen nieuwsgierig op je bord. Ook voor de feestdagen heeft het Lagune Restaurant speciale diners. Wil je meer informatie over 'Dineren bij Dolfijnen' of wil je reserveren? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via telefoonnummer 0341- 467 460.

Openingstijden
Dolfinarium Harderwijk is geopend t/m 5 januari 2003 (m.u.v. eerste Kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag), dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. De kassa's sluiten om 16:00 uur.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie van Dolfinarium Harderwijk, via telefoonnummer 0341-467467.