Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Goedkeuring bestemmingsplan "Hoofddorp Floriande Zuid"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, het volgende bekend.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij hun besluit van 11 december 2002, nummer 2002-34290, verzonden 12 december 2002, goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan "Hoofddorp Floriande Zuid", dat de gemeenteraad had vastgesteld op 5 september 2002, nummer 221.
Het plangebied wordt globaal begrensd door de N205 (Drie Merenweg), de watergang tussen eiland 7 en 8, het Leenderbos, de IJweg, en de Bennebroekerweg.
Het bestemmingsplan biedt een planologisch kader voor de realisering van ca. 4980 woningen en (bijbehorende) voorzieningen, alsmede voor recreatieve doeleinden.

Met ingang van 23 december 2002 ligt genoemd besluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het raadhuis is bovendien geopend op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur; mocht u dan een nadere toelichting willen, dan dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt met mw. H. Grootveld (tel: 023-5676073).

Aangezien bij Gedeputeerde Staten van Noord Holland geen bedenkingen tegen het bestemmingsplan zijn ingekomen kan gedurende de periode van terinzagelegging alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun bedenkingen bij Gedeputeerde Staten van Noord Holland kenbaar te maken;

Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Ingevolge artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring in werking daags na verloop van voormelde beroepstermijn.

Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Indien dit tijdens de beroepstermijn gebeurt, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Hoofddorp, 20 december 2002

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen