Politie Hollands Midden



Postbus 4240 · Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp · Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 17 december 2002
·

Snelkraak Hillegom
Op dinsdag 17 december rond 01.55 uur vond een snelkraak plaats bij een winkel in huishoudelijke artikelen aan de Hoofdstraat. Een onbekende vernielde een ruit van de winkel. Uit de winkel stal hij drie dozen met draadloze huistelefoons. De dader is tot op heden spoorloos. De politie stelt een nader onderzoek in.

Onder invloed rijden Noordwijkerhout
De politie hield op dinsdag 17 december rond 03.00 uur op de Leidsevaart een 29-jarige automobilist uit Bodegraven aan. De man werd er van verdacht onder invloed van alcohol zijn auto te besturen. Na zijn aanhouding onderging de verdachte aan het bureau een ademanalyse. De uitslag daarvan was 460 ug/l. Meer dan de 220 ug/l. Verkeerslimiet. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Aanrijding Noordwijk
Een 28-jarige automobiliste uit Rijnsburg had op maandag 16 december rond 18.40 uur op de Paraelleboulevard te laat in de gaten dat een voor haar rijdende auto bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Noordwijk de afsloeg om de Schoolstraat in te rijden. Bij de aanrijding die volgde raakte de Noordwijkse gewond. Voor nader onderzoek is zij overgebracht naar het LUMC.

Aanrijding Alphen aan den Rijn
Een 34-jarige automobiliste uit Alphen aan den Rijn verleende op maandag 16 december rond 20.20 uur op de kruising Curieweg met de A. Van Leeuwenhoekweg en de Rontgenweg geen voorrang aan een 29-jarige automobiliste uit Gouda. Beide bestuurders liepen verwondingen op aan rug en nek. Beiden zijn overgebracht naar een ziekenhuis.

Aanrijding Bodegraven
Een 23-jarige automobilist uit Malkini Gornej (Polen) verleende op maandag 16 december rond 15.05 uur op de kruising Stationsweg met de Prins Hendrikstraat geen voorrang aan een 65-jarige automobilist uit Woerden. Bij de aanrijding die volgde liep de inzittende van de Woerdenaar, een 62-jarige Woerdense, rug en nekletsel op. Zij werd overgebracht naar het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

Belader vuilniswagen geschept Krimpen aan de Lek
Een 49-jarige belader van een vuilnisauto en wonende in Gouda werd op maandag 16 december rond 07.40 uur op de Breekade geschept door een 35-jarige automobilist uit Krimpen aan de Lek. De belader stak de weg over om een container op te halen. Bij het oversteken zag hij vermoedelijk de automobilist over het hoofd. Een aanrijding volgde. De Gouwenaar werd overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Daar constateerde men slechts lichte verwondingen, waaronder diverse kneuzingen.