Ingezonden persbericht


De nieuwe Panda Antivirus Platinum 7.0 maakt van je PC een versterkte burcht tegen internetbedreigingen.

De geïntegreerde firewall zorgt ervoor dat virussen, hackers en alle andere internetbedreigingen geen kans meer maken om computerdata te vernietigen, te stelen of te misbruiken. Bovendien is hij heel gemakkelijk te configureren.

VILVOORDE, 17 december 2002

Panda Antivirus Platinum 7.0 bevat de meest geavanceerde persoonlijke firewall technologie op de markt en beschermt zo tegen de gevaarlijkste internetbedreiging nl. hackers.

De firewall bescherming van de Panda Antivirus Platinum 7.0 treedt onmiddellijk in actie van zodra een hacker probeert in te breken. De firewall maakt van je PC een heuse burcht die geen enkele internetbedreiging toelaat.

Daarbij komt dat, in tegenstelling tot andere concurrerende producten, Panda Antivirus Platinum 7.0 s firewall extreem simpel te configureren is, dankzij de gebruiksvriendelijke wizards die mee in de nieuwe oplossing ingebouwd zijn.

Volgens Ruud Groeneboer, managing director bij Panda Software Benelux : Is het niet meer voldoende om enkel een antivirus software oplossing aan te bieden. Met komst van het Internet is er een nieuw soort bedreiging ontstaan nl. hackersaanvallen die ervoor zorgen dat we constant op onze hoede moeten zijn. Door de laatste nieuwe technologie inzake firewall te gebruiken in combinatie met antivirussoftware zijn we erin geslaagd om aan deze nieuwe gebruikersbehoefte te voldoen.

Panda Antivirus Platinum 7.0 maakt komaf met elk virustype of kwaadaardige code, inclusief de meest onbekende bedreigingen. Dankzij de dagelijks automatische updates via het internet. Het programma respecteert hierbij de normale werking van de computerfuncties terwijl de Ultrafast motor grondig scant en het hele systeem desinfecteert.

Andere nieuwigheden die de Panda Antivirus Platinum 7.0 biedt, is de mogelijkheid om alle inkomende -en uitgaande e-mailverkeer te scannen en te desinfecteren; wizards voor antivirus en firewall configuratie; totale integratie met Windows Explorer, Microsoft Outlook en Lotus Notes; de scanning van netwerkbestanden en data overdracht van computers naar pocket pc s. Daarnaast is er ook nog het Virus Hospital. Dit

Elke Panda Antivirus Platinum 7.0 biedt Technical Support 24h/365d en SOS Virus. Deze diensten garanderen een snelle oplossing voor elk probleem. En dankzij Panda Software s International Virus Alert network, worden gebruikers altijd beschermd tegen eender welk nieuw virus.

Wie is Panda Software ?

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft al meerdere awards en kwaliteitscertificeringen ontvangen van wereldwijde erkende instituten zoals WestCoast labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken zoals een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 45 vestigingen.



Ingezonden persbericht