Politie Gelderland-Midden

Barneveld, dreigen met mes
Publicatiedatum: 17-12-2002

Een 39-jarige inwoner van Barneveld is maandagmiddag (rond 15.45 uur) aangehouden op de Burgemeester Kuntzelaan. Hij had daar met een onbekend gebleven man onenigheid over een fiets en dreigde daarbij met een mes. Toen de agenten de onbekende man zijn fiets teruggaven, bleef de Barnevelder zwaaien met het mes. Hem is gevraagd het mes te laten vallen. Dit gebeurde niet direct. Nadat de man het mes had laten vallen, is hij aangehouden. De man had gedronken. Ter ontnuchtering werd hij in een cel geplaatst. Tevens bleek dat de man eerder die middag op het station een 19-jarige plaatsgenote had lastig gevallen. Zij heeft hiervan aangifte gedaan.

De verdachte is weliswaar ingesloten, maar het is voor het onderzoek van dringend belang, ook een verklaring van het slachtoffer (de man met de fiets) op te nemen. In het proces-verbaal kan dan ook zijn verhaal worden meegenomen. Daarom verzoekt de politie hem dringend om contact op te nemen. Vanzelfsprekend zijn getuigen ook van harte welkom. Slachtoffer en getuigen worden uitgenodigd te bellen met 0900
- 8844, dan wel zich te melden in het politiebureau te Barneveld.
PS. Dit bericht werd eerder vandaag al op deze site gepubliceerd. In verband met aanvullende informatie (zie tweede alinea) wederom geplaatst.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---