Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 17-12-2002 2e Persbericht van 17 december 2002

Eindhoven: Hennepkwekerij in loods
Dinsdag rond 12.30 uur heeft de politie in een bedrijfsloods aan de Sleutel een hennepkwekerij ontmanteld. De huurder had in het pand 2032 hennepplanten staan. De planten zijn in beslaggenomen en worden vernietigd. De kwekerij was professioneel van opzet. De benodigde apparatuur voor de kwekerij is in beslaggenomen. Tegen de huurder, een 21-jarige Eindhovenaar, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 35-jarige Eindhovenaar is dinsdag om 13.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Tongelresestraat en Jeroen Boschlaan. Een 60-jarige Eindhovenaar reed met zijn auto op de Tongelresestraat. Op de kruising sloeg hij links af. Hij liet de 35-jarige man, die met de fiets was, niet voorgaan. De fietser is met nog onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Diefstal autos
Dinsdagmorgen rond 4.45 uur zag de eigenaar van een rode Opel Kadett met het kenteken YJ-29-DF twee onbekende mannen met zijn auto er vandoor gaan. De eigenaar werd wakker van het geluid van zijn moeilijk startende auto. Toen hij een kijkje nam zag hij nog juist een man op de bijrijderplaats in de auto stappen waarna de twee er met de auto vandoor gingen.

In de nacht van maandag op dinsdag verdween in de Ajaxlaan een zwarte Opel Kadett met het kenteken YK-02-PZ.

In dezelfde nacht werd op de Satijnvlinderlaan een witte Opel Kadett met het kenteken TY-38-SP gestolen.

Veldhoven: Verkeersongeval
Een 54-jarige bromfietser uit Veldhoven is dinsdagmorgen om 7.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Kempenbaan en De Run. Een 31-jarige automobilist uit Gemert reed op de Kempenbaan en sloeg op de kruising links af zonder de bromfietser, die van rechts kwam en rechtdoor wilde, voor te laten gaan. De bromfietser is met een vermoedelijk gebroken enkel naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Oirschot: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in Oirschot op de oprit van een woning aan de Oude Grintweg een groene Daihatsu Rocky Wagon TD met het kenteken VP-26-KF gestolen.

Eersel : Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur heeft de politie op de Dalemsedijk in Eersel een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 29 automobilisten op de bon gezet. De snelste reed 108 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.