Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 17-12-2002
Berichten van dinsdag

Martin Panman 0651611628

Woonboot geprobeerd in band te steken

Politie zoekt getuigen

DE GROEVE Zaterdagmiddag werd om even voor 15.00 uur geprobeerd een woonboot die in de Hunze bij De Groeve lag in brand te steken. Een ruit van de boot werd vernield en er werd een brandbare stof naar binnen gegoten. Vervolgens werd getracht de boot in brand te steken dit lukte niet. De verdachte werd vermoedelijk gestoord en verdween in een rode auto. De politie zoekt getuigen van deze poging tot brandstichtng.

Sabotage kerstverlichting

HAVELTE In de Egginkstraat is bij een bank en een woning de kerstverlichting vernield. De eigenaren deden aangifte. De politie houdt in de avonduren extra controles.

Hennepkwekerij opgerold

KOEKANGE Dinsdagmorgens is in een woning aan de Oshaarweg een wietplantage opgerold
. De 55 jarige eigenaar had 900 planten in zijn kwekerij staan en een deel van de vorige oogst lag nog te drogen. De opbrengsten van de plantage van 900 wietplanten is ongeveer 5000,- In samenwerking met de gemeente is de kwekerij ontmanteld en werden de goederen afgevoerd. Onder toezicht zijn de planten vernietigd. De verdachte krijgt een proces verbaal.

Inbraak Hockeyclub

RODEN In de Hockeyclub aan de Roderweg is maandagnacht ingebroken. De inbrekers hebben zich toegang verschaft door de voordeur te forceren. De inbrekers hebben 10 flessen drank en 4 kratjes bier gestolen. De eigenaar deed aangifte.