AutoRai

17-12-2002

Mitsubishi verrijkt gamma met Shogun-uitvoeringen Speciaal voor automobilisten die meer willen, heeft Mitsubishi aan het gamma van de Space Star en Carisma enkele zeer exclusieve uitvoeringen toegevoegd. Dit zijn de versies Shogun en Shogun SE. Ze blinken uit door een bijzonder complete en luxe uitrusting voor een aantrekkelijke prijs.
De Space Star Shogun is voorzien van een riante standaarduitrusting. Zaken als airconditioning, ABS, elektrische te bedienen ramen vóór, elektrisch verstelbare spiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening maken het rijden met deze exclusieve Space Star tot aan extra plezierige ervaring. De standaard roofrails voegen daar zowel praktisch als optisch nog het nodige aan toe. Wie echter op zoek is naar nog meer luxe en comfort, kan bij de Mitsubishi-dealer terecht voor de Shogun SE. Deze heeft ten opzichte van de Shogun lichtmetalen 15-inchwielen, een met leer bekleed stuurwiel en een middenarmsteun tussen de voorstoelen.

De Space Star Shogun is leverbaar met een 1,3- of een 1,6-liter benzinemotor. Ook is het model beschikbaar met een 102 pk sterke DI-D common-raildieselmotor. De Shogun SE is leverbaar met een 1,6- of een
1,8-liter benzinemotor, met als optie een automatische transmissie. Bovendien is deze versie verkrijgbaar met de 102 pk sterke DI-D dieselkrachtbron of een extra krachtige 115 pk sterke High Power-uitvoering van dezelfde 1,9-liter common-raildieselmotor. De prijzen van de Space Star Shogun beginnen bij 17.040,-. Er is al een Space Star vanaf 16.245,-.

Luxe Carisma
Ook het gamma van de Carisma is uitgebreid met exclusieve Shogun-versies. Dankzij nieuwe, donkere bekleding, zilveren accenten in het interieur, zijskirts, lichtmetalen 15-inchwielen, elektrisch bedienbare ramen (vóór) en spiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, ABS en airconditioning komt de Carisma Shogun zeer luxe en comfortabel uit de verf.

De Carisma Shogun SE voegt aan dit alles nog een andere bekleding, climate control en mistlampen vóór toe. De Carisma Shogun is leverbaar met een 1,6-literbenzinemotor of met een 102 pk sterke 1,9-liter DI-D dieselmotor. De Shogun SE is daarnaast nog verkrijgbaar met een
1,8-liter GDI benzinemotor. De prijzen van de Carisma Shogun beginnen bij 18.990,-. Er is al een Carisma vanaf 18.295,-.