KLIQ

Werknemers KLIQ kopen aandelen eigen organisatie.

Rotterdam, 17 december 2002

Met de aandeelhouder van NV KLIQ, de Staat (Ministerie van Financiën), is overeenstemming bereikt om 10% aandelen KLIQ aan te bieden aan de werknemers van deze organisatie. Hiermee onderstreept de overheid het belang dat wordt gehecht aan de ontwikkeling van KLIQ als zelfstandige, commerciële organisatie sinds de verzelfstandiging januari 2001. Tevens wil de werknemersparticipatieregeling bereiken dat alle KLIQ-medewerkers een directe financiële betrokkenheid krijgen bij het slagen van KLIQ.

In plaats van een kerstpakket hebben alle werknemers van KLIQ dit jaar drie aandelencertificaten gekregen. Verder kunnen zij elk half jaar nieuwe aandelencertificaten kopen: door inlevering van vakantiedagen, (delen van) bonussen, eindejaarsuitkeringen of door rechtstreekse betaling. De waarde van de aandelencertificaten wordt twee keer per jaar bepaald op basis van de intrinsieke waarde van de KLIQ Groep.

Als eigenaar van de aandelencertifcaten is elke werknemer mede-eigenaar van KLIQ, en dus van het commerciële succes van deze organisatie. KLIQ onstond in januari 2001 uit het voormalige Arbeidsvoorziening en is intussen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van Reïntegratie en Employability. Tot de KLIQ Groep behoren verder: KLIQ Business School, KLIQ Experts, KLIQ Brug- en Instroomprojecten, Converge, Mobilans, FlesPay, Kliqmatch en Simnet.
Overigens verwierf KLIQ Reïntegratie onlangs als een van de eersten in Nederland het Borea keurmerk voor reïntegratiebedrijven.

Meer informatie:
KLIQ Groep N.V.
Minke Mooijweer

010 - 209 28 93

17 dec 02 17:19