Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 17-12-2002 Persbericht district Den Bosch

IN BEZIT VAN COCAINE EN MES, `s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagmiddag een 32-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden bij een routine controle op de Maijweg te `s-Hertogenbosch. Na onderzoek bleek de man in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid drugs, vermoedelijk cocaïne en een mes. Tevens bleek de man nog een boete open te hebben staan van EUR 42,50. Het mes en de drugs zijn in beslag genomen en na het betalen van de boete, kon de verdachte met een proces-verbaal huiswaarts keren.

BESTELBUS GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Onbekenden hebben maandagmiddag vanaf de Van Der Weeghensingel in `s-Hertogenbosch een bestelbus weggenomen. Het ging om een paarse Mercedes Vito met het kenteken 72-VL-RS.

HUISELIJK GEWELD, `s-Hertogenbosch

Een 46-jarige Bosschenaar is maandagmiddag door de politie aangehouden. De man wordt er van verdacht die dag zijn ex-vrouw en drie stiefkinderen geslagen te hebben. Tevens wordt hij er van verdacht zijn ex-vrouw en stiefkinderen al meerdere malen bedreigd te hebben. De politie onderzoekt de zaak.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Een 27-jarige inwoonster van Baxem en een 29-jarige inwoner van `s-Hertogenbosch zijn maandagavond aangehouden in een winkel aan de Vogelstraat in `s-Hertogenbosch. Medewerkers van de winkel zagen dat de twee verdachten gereedschap meenamen zonder te betalen. De gereedschap had een waarde van ruim EUR 43. De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.


------

Een 33-jarige inwoner van Rosmalen is dinsdagochtend aangehouden in een winkel aan Achter het Stadhuis in `s-Hertogenbosch. De man wilde de winkel verlaten met een reep chocolade zonder te betalen. Medewerkers van de winkel zagen dit en belden de politie. Na onderzoek bleek de man reeds een ontzegging voor deze winkel te hebben. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.