Ingezonden persbericht


Datum: 3 december 2002
Kenmerk: VdH/794-02
Doorkiesnummer: 5808/5809

Betreft: Uitnodiging

Geachte mevrouw, mijnheer,

Graag nodigen wij u uit op dinsdag 17 december aanstaande aanwezig te zijn bij de aanbieding van het rapport van de Commissie feitenonderzoek veiligheid en beveiliging Pim Fortuyn. De Commissie heeft in opdracht van de ministers van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en van Justitie onderzoek gedaan naar de gang van zaken met betrekking tot de veiligheidssituatie van Pim Fortuyn voorafgaande aan de aanslag van 6 mei 2002 en de verantwoordelijkheid van betrokken overheidsinstanties voor zijn veiligheid en beveiliging.

De aanbieding van het onderzoeksrapport aan de bewindslieden van BZK en Justitie vindt plaats in de Grote Zaal van het Kluwer gebouw, Plein 26 te Den Haag. Het programma start om 12.00 uur.

De voorzitter van de commissie, mr. H.F. van den Haak, zal dan allereerst een toelichting op het rapport geven, waarna om plm. 12.45 uur de officiële aanbieding volgt aan de ministers Remkes en Donner. Aansluitend is er voor de media gelegenheid vragen aan de commissie te stellen.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht