Ingezonden persbericht


BricsCad introduceert Architecturals Ltd.

Architecturals Ltd voor AutoCAD®and IntelliCAD(¤ 350) Wat is Architecturals?
Wat is Architecturals Ltd?

Architecturals Ltd voor AutoCAD® and IntelliCAD.


bekijk Architecturals
aan het werk... 3D ontwerpen met onderling geconnecteerde elementen, automatisch plannen genereren en aanpassen: nu beschikbaar in DWG. Prijzen geldig tot het eind 2002 Architecturals Ltd for AutoCAD® EUR 350,-
Architecturals Ltd + BricsCad IntelliCAD EUR 350,-
Architecturals Ltd voor geregistreerde gebruikers met BricsCad IntelliCAD versie 3.0 of hoger. EUR 150,-

Wat is Architecturals?

Even heropfrissen wat AutoDesk® zelf recent over AutoCAD® zei :"Vanuit technologisch standpunt is AutoCAD® niet ontworpen om (element)-relaties bij te houden. Het is bedoeld om te tekenen, om dingen op layers te bewaren gebaseerd op een paar organisatorische principes. Het was niet het plan om bij een wijziging van een lijn ook nog eens 500 andere lijnen en teksten te wijzigen.

Als je daarentegen het merendeel van je tijd kan wijden aan het maken van een intelligent model, dan kan je relevante informatie uitwisselen veeleer dan je zorgen te maken over een of andere layer standaard. Communiceer de echte ontwerp gegevens (via het 3D datamodel) dan krijg je daar later in het project de ramingen, de hoeveelheden, de planningen en facilities management gegevens er bovenop. Allemaal voordelen die je krijgt als je een echt gebouwen model kreeert." (interview Carl Bass in Upfront-ezine nr. 317)

Leuk dat AutoDesk® nu ook staaft wat wij reeds enkele jaren weten en dit als de toekomst voorspelt. Alleen jammer dat er niet bijgezegd wordt dat dit reeds bestaat, en wel voor AutoCAD® en IntelliCAD.

Architecturals is voor het DWG formaat de enige software die echte connectiviteit tussen alle bouwelementen biedt. Als je een vloer of een complex dak verplaatst, passen alle wanden zich aan de nieuwe situatie aan, of als je een muur verplaatst gaan de desbestreffende ramen en deuren gewoon mee. De documenten die het programma genereert zijn gewone DWG files alsof je die zelf zou tekenen, en als je het 3D model wijzigt dan kunnen alle plannen automatisch gewijzigd worden zonder dat je je zorgen hoeft te maken of er niet een vergeten is. Om dat te bereiken moet je niet naar een totaal nieuw platform overstappen. Vermits Architecturals gebruik maakt van AutoCAD® of IntelliCAD blijf je verder gebruik maken van de gedane investeringen in software en training. Ook je hele tekenarchief kan je verder blijven beheren met je huidige software

Vergelijk de mogelijkheden van Architecturals Ltd en Architecturals Architecturals
Ltd Architecturals
Solid Modeling * *
Form Styles * *
Control Surfaces * *
Connectivity * *
Parametrics * *
Frame Builder Limited *
Roof Builder * *
Stair Builder * *
Plug-ins * *
Quantity take-off * *
Assemblies * *
Automatic Dimensioning * *
Drawing Representations * *
Cost Items and Cost Groups Limited *
User Defined Tags * *
COM Interface * *
Visual Basic for Applications * *
XML support * *
Native DWG support * *
Project Management Limited *
Picture Menu * *
bekijk de eigenschappen in detail op onze website

Wat is Architecturals Ltd?

Het is geen architecturals die we gekortwiekt hebben want deze versie beschikt over exact dezelfde kracht als de gewone versie. Maar het product wordt geleverd met een beperkte maar wel overwogen set van materialen in de database. Dit maakt het wel makkelijker om snel je weg te vinden. Bovendien wordt er een picture menu meegeleverd om je een snelle start te garanderen. Het verlaagt drastisch de drempel naar 3D ontwerpen. En er is uiteraard altijd een upgrade beschikbaar naar Architecturals met ongelimiteerde dataset.

Waarom nu deze versie Ltd ?
Voor je een zoveelste nieuwe cosmetische upgrade koopt van je standaard tekenpakket (1000 Euro of meer ?) is het nu het ideale ogenblik om voor een fraktie van die prijs de nieuwe aanpak te introduceren in je praktijk. Het is een no-risk investering waarmee je een megastap zet. We zijn er zeker van dat je nooit meer op je stappen terugkeert.

---

BricsCad, Koning Albertlaan, 165, B-9000 Gent, Tel.: +32 9 244.01.90 | Fax: +32 9 244.01.01 www.bricscad.com| Copyright 2002 BricsCad| info@bricscad.com


---