Ingezonden persbericht

Geachte journalist, eindredacteur of hoofdredacteur,

Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan het Network Event Enterprise Portals op dinsdag 17 december aanstaande bij Media Plaza in Utrecht.

Tegen de achtergrond van de economische terugval staat optimalisatie van het bedrijfsresultaat weer boven aan de lijst van prioriteiten. Enterprise portals (EP) zouden hieraan een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren: snelle ROI, kostenbesparing en verhoging van efficiency. Te mooi om waar te zijn? Kom op dinsdag 17 december naar Media Plaza en vorm uw oordeel.

Wat kunt u verwachten?
Het Network Event Enterprise Portals biedt u de informatie die u nodig heeft om enterprise portals binnen uw bedrijfsstrategie te positioneren: " Een visie op enterprise portals, waarin aandacht voor het begrip, de voorlopige resultaten van EP en een overzicht van de markt, door Forrester Research. " Visies en ervaringen van keynote sprekers Gerard Prins (eCommerce manager Unilever Bestfoods) en dagvoorzitter Hans van Grieken (stafdirecteur Center for Business Innovation, Cap Gemini Ernst & Young). " Casestudies van projecten die strategische en tactische aandachtspunten belichten, zoals change management, enterprise content management en ROI " Een platform om vragen te stellen en ervaringen met anderen uit te wisselen.

Uitgebreide informatie over dit event, de sprekers en het programma, kunt u vinden op: http://events.mediaplaza.nl/ep.

Pers kan gratis deelnemen aan dit seminar, maar vol is vol! Heeft u interesse? Vul het inschrijfformulier in via de bovenstaande eventsite (kies bij "korting" voor "pers").

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u met mij contact opnemen op 030 2914111.

Ik hoop u op 17 december as. om 15.00 uur bij Media Plaza in Utrecht te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Esther Ronkes
Communicatie Coördinator Media Plaza
030 2914111