PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet introduceert .nl-domeinnaam voor consumenten

Planet Internet introduceert .nl-domeinregistratie voor consumenten

Amersfoort, 17 december 2002 Vanaf vandaag maakt Planet Internet het ook voor consumenten mogelijk een .nl-domeinnaam te registreren. Omdat de provider de domeinnaam onder eigen beheer heeft, kan de klant een contract aangaan voor het gebruiksrecht ervan. De service behelst ook e-mailen onder domein en bereikbaarheid van de website onder domein. Door op een eenvoudige wijze deze totaaloplossing te bieden, is het ook voor consumenten aantrekkelijk homepages onder domeinnaam te registreren.

Onder de naam Budget Hosting introduceerde Planet Internet in juli dit jaar deze consumentendienst al voor overige domeinregistraties. Hiermee speelt de provider in op de tendens dat klanten steeds actiever invulling geven aan eigen homepages en eigen emailadressen. Met de mogelijkheid nu ook voor .nl-domeinen te registreren, verandert de benaming van de dienst in Eigen Site&Mail
(www.planet.nl/eigensite).

Met Eigen Site&Mail kunnen klanten op een eenvoudige, snelle en aantrekkelijke manier een plaats op internet verkrijgen. Planet Internet is de eerste grote provider die deze dienst voor consumenten op geautomatiseerde wijze aanbiedt: na aanmelding hoeven klanten niets meer te doen. Via een zelf gekozen domeinnaam is de eigen homepage bereikbaar en onder dezelfde domeinnaam kunnen gratis e-mailadressen aangemaakt worden.

Voor Eigen Site&Mail betalen klanten EUR 3,99 per maand en eenmalig EUR 23,80 (incl. BTW) aan registratiekosten. Voor het .nl-domein gelden geen eenmalige registratiekosten. Na aanvraag is het abonnment binnen twee dagen beschikbaar.

Naast Eigen Site&Mail biedt Planet Internet ook domeinregistratie, e-mail onder domein en website hosting speciaal voor professionals (www.planet.nl/professioneel).

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

20)