Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 17-12-2002 3e Persbericht van dinsdag 17 december 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Tasjesroof
Op de St. Trudostraat is vanmiddag omstreeks 14.15 uur, de tas van een 18-jarige Eindhovense van haar bagagedrager geroofd. Het slachtoffer reed op de fiets met de tas op haar bagagedrager. Achter haar hoorde zij een bromfiets aankomen met twee personen erop die plotseling, terwijl zij langs haar reden de tas van haar fiets trokken. Door deze manoeuvre kwam de vrouw te vallen waardoor haar jas vernield werd. De daders reden op een metallic, donkerblauwe scooter. In de weggenomen tas zaten een portemonnaie met daarin enkele pasjes en wat klein geld, en schoolboeken, diskman en een telefoon.

Geldrop: Diefstal personenauto
Vanaf een parkeerterrein aan de Livingstonestraat is dinsdag tussen 00.30 uur en 11.15 uur een personenauto, merk Volkswagen , type Corado G60, kleur grijs, voorzien van het kenteken RD-LB-87, weggenomen.

Deurne: Snelheidscontrole
Vandaag is er, tussen 15.15 uur en 16.30 uur, op de Langstraat een snelheidscontrole gehouden. Zes bestuurders kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 126 km/u terwijl er 80 km/u is toegestaan. Tevens kregen vier bestuurders een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.