Politie Hollands Midden
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 20 december 2002


Eigen wervingssite
Politie Hollands Midden gaat in 2003 vijfentachtig nieuwe agenten werven

Politie Hollands Midden wil de vacaturestop die ze eind oktober heeft ingesteld weer opheffen. Ook wil het korps volgend jaar geen zestig, maar vijfentachtig studenten werven voor de opleiding van allround politiemedewerker.

Het dagelijks bestuur van het Regionaal College in Hollands Midden is op 12 december akkoord gegaan met deze voorstellen. In oktober was besloten voorlopig 65 vacatures niet in te vullen, omdat het daardoor mogelijk was de kosten van huisvesting, communicatietechnologie en de gemeenschappelijke meldkamer op te brengen. Na de begrotingsbehandeling in de Tweede Kamer heeft het demissionaire kabinet gelden toegevoegd, waardoor de vacaturestop in Hollands Midden kan worden opgeheven en toch een sluitende begroting kan worden ingediend. Ook is het mogelijk om volgend jaar vijfentwintig extra studenten te werven.
Het definitieve akkoord voor dit voorstel moet begin volgend jaar komen van het Regionaal College, de vergadering van de hoofdofficier en 35 burgemeesters in Hollands Midden.

www.politie-werving.nl
In Hollands Midden kun je in april, augustus en november starten met de vierjarige opleiding tot allround politiemedewerker. De opleiding sluit nauw aan bij het reguliere beroepsonderwijs en is een combinatie van werken en leren. Informatie over aanstellingseisen, de sollicitatie- en selectieprocedure en de arbeidsvoorwaarden staat op de wervingssite van politie Hollands Midden. Het adres is: www.politie-werving.nl en dan doorklikken naar politie Hollands Midden. Je kunt vanaf deze site de afdeling werving & selectie mailen om meer informatie of om jezelf aan te melden voor een voorlichtingsbijeenkomst.



Noot aan de redactie/