Rockwool


Roermond, 20 december 2002

Rockwool Benelux benoemt nieuwe Commercieel Directeur Nederland en nieuwe Manager Business Development

Frank Jacobs (36) is per 1 december 2002 benoemd tot Commercieel Directeur Nederland van Rockwool Benelux. Zijn functie van Manager Business Development wordt overgenomen door Robert Bakker (35).

Frank Jacobs volgt Ronald van Dijk op, die de leiding op zich heeft genomen van dochterbedrijf Alèrt in Schiedam. Jacobs gaat leiding geven aan de totale verkooporganisatie van Rockwool Benelux in Nederland. Hij werkt sinds 13 jaar bij Rockwool. In de afgelopen drie jaar vervulde hij de functie van manager van de afdeling Business Development. In die functie was hij onder andere medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Rhinox Dakplaat en de nieuwe 433 DUO met ruitraster.

Robert Bakker werkt bij Rockwool sinds 1996. Tot 1 december 2002 was hij manager New Business bij Rockwool Benelux. In die functie hield hij zich bezig met het onderzoeken van nieuwe marktgebieden, systemen en producten voor Rockwool en het schrijven van businessplannen. In zijn nieuwe functie geeft Bakker leiding aan de afdeling Business Development, die zich bezighoudt met productmanagement en
-ontwikkeling, technisch advies en marktontwikkeling voor de midden- en lange termijn.

Rockwool Benelux is leverancier van totaaloplossingen voor de isolatie van woning- en utiliteitsgebouwen.

Frank Jacobs (links) en Robert Bakker