Politie Midden- en West Brabant

Persberichten Breda

Vrijdag 20 december 2002

Drie gewonden bij vecht- en steekpartij

Bij een vecht- en steekpartij in een cafetaria in de Haagse Beemden te Breda zijn op vrijdag 20 december 2002, omstreeks 20.10 uur, vermoedelijk drie personen gewond geraakt. De onenigheid begon toen een groepje jongeren het cafetaria binnenkwam. Na het nuttigen van etenswaren wilde een jongen niet betalen. Vervolgens ontstond er een woordenwisseling tussen de medewerker van de cafetaria en de groep jongeren. Dat mondde uit in een vechtpartij, waarbij ook gestoken zou zijn.

Uiteindelijk raakte een jongen gewond in de borststreek. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Ook twee andere jongeren zouden gewond zijn geraakt. Zowel de gewonde jongeren, de rest van de groep en de medewerker van de cafetaria waren niet meer aanwezig toen de politie arriveerde. De politie stelt een onderzoek in naar deze zaak.

Gewapende overval op sekswinkel

Op vrijdag 20 december 2002, omstreeks 20.00 uur heeft een gemaskerde man een sekswinkel op de Haagdijk te Breda overvallen. Ten tijde van de overval waren de eigenaresse, haar dochter en een klant in de winkel aanwezig. De man kwam binnen en eiste meteen geld. Hij dreigde met een vuistvuurwapen. Vervolgens vertrok hij met geld in een nog onbekende richting. Er raakte niemand gewond. Het geldbedrag is onbekend. De politie stelt een onderzoek in.

Bron: Enny de Wit