Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 21-12-2002 Persberichten district De Leijgraaf

OPENLIJKE GEWELDPLEGING, Uden

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op de Drossaard in hun woonplaats Uden twee man-nen van 25 en 16 jaar oud aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht op genoemde straat van twee winkels ruiten te hebben te vernield. Bovendien worden zij er van verdacht de lichtbak boven een geldautomaat met een bierfles kapot te hebben geslagen. Beiden zijn ingesloten.

RUIT VAN VOORDEUR VERNIELD, Veghel

Vrijdagavond probeerde een 38-jarige man uit Rosmalen de woning van de ex in Veghel te betreden. Dat lukte hem niet op normale wijze waarop hij de ruit van de voordeur intrapte. De gealarmeerde politie heeft de man aangehouden en ingesloten.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Zeeland/Boekel

In zijn woonplaats Zeeland is vrijdagavond een 42-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod voor de duur van 5 uren.

Een 41-jarige automobilist uit Gemert reed in de nacht van vrijdag op zaterdag over de Kerkstraat in Boekel. De man bleek zoveel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs onmiddel-lijk is ingevorderd.

BRANDSTICHTING, Veghel

Op de Rozenstraat in Veghel is afgelopen nacht brand gesticht aan de aldaar geparkeerd staande personenauto. De brandweer is ter plaatse geweest en de schade bleef beperkt.