Gemeente Haarlemmermeer


* Besluiten B&W


+ 21 december 2002

... B & W-nieuws week 50

2. Het college van B&W heeft kennisgenomen van het eindrapport audit aanbestedingsbeleid Dienst Openbare Werken. De audit is gehouden met het doel om inzicht te verkrijgen in hoeverre de gemeentelijke voorschriften m.b.t. het aanbestedingsbeleid door alle sectoren binnen de dienst Openbare Werken worden nageleefd en vaststellen of binnen de sectoren realisatie en beheer de aanbestedings- en gunningprocedure m.b.t. de categorie 'werken' op een juiste wijze worden gevolgd. Het college stelt het presidium voor het B&W besluit ter informatie toe te zenden aan de raadscommissie Openbare Werken en Milieu. 2. Het college van B&W heeft kennis genomen van het definitieve rapport van VROM van het onderzoek naar de uitvoering van de VROM-regelgeving bij het Van der Valkhotel Schiphol A4 te Hoofddorp. Daarnaast heeft het college kennis genomen van de reactie van de gemeente op dit rapport en stemt in met de verzending van de brief aan VROM.
2. Het college van B&W heeft ingestemd met de ter inzage legging van het plan voor de inrichting van het deelgebied Haarlemmermeer Groen "Boseilanden".
2. Het college van B&W heeft het ontwerp-wijzigingsplan Capronilaan vastgesteld en zal het ter goedkeuring voor leggen aan Gedeputeerde Staten. Het ontwerp-wijzigings-plan betreft een gebied dat in het verlengde ligt van de Capronilaan en ten westen van de Cessnalaan, tegenover de Molenweg. Het ontwerp voorziet in het wijzigen van de huidige bestemming "Glastuinbouwbedrijven" in de bestemming "bedrijfsdoeleinden" ten behoeve van vestiging van luchthavengebonden bedrijven en daarbij behorende kantoren en (verkeers) voorzieningen.
1. Het college van B&W heeft ingestemd met de garantstelling van de gemeente Haarlemmermeer ten aanzien van de stichting Floriade 2002. In de overeenkomst tussen de gemeente Haarlemmermeer en de stichting Floriade stelt de gemeente zich garant voor een sluitende exploitatie van de Floriade 2002. Op basis van deze garantstelling heeft de stichting Floriade een kredietfinanciering met de Rabobank die loopt tot 31 december 2002. Om het komende halfjaar aan haar verplichtingen te kunnen voldoen en om te komen tot een financiële afwikkeling is het noodzakelijk de kredietafspraken aan te passen en te verlengen.
1. Het college van B&W heeft kennis genomen van de voortgangsrapportage Hart voor Haarlemmermeer. De rapportage gaat niet in op inhoudelijke oordelen, maar geeft een weergave van het tot nu toe verlopen proces rond de participatie-bijeenkomsten en het vervolg daarvan. Het college stuurt de voortgangsrapportage ter informatie aan de leden van de stuurgroep, de gemeenteraad en de commissie Ruimte, Economie, Grondbedrijf en Lucht.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen