Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 26-12-2002 Persbericht District Den Bosch

MAN GEWOND BIJ VERKEERSONGEVAL,

`s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is op de rijksweg A2 in `s-Hertogenbosch een 30-jarige inwoner uit die plaats gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man reed met zijn auto over de A2 in de richting van Eindhoven. Terhoogte van de afslag De Herven is het slachtoffer door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtgeraakt en uiteindelijk tegen de vangrail tot stilstand gekomen. De 30-jarige Bosschenaar is met een fikse hoofdwond overgebracht naar het Jeroen Bosch ziekenhuis en opgenomen op de afdeling intensive care. Hij kon nog niet worden gehoord. Het slachtoffer bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De auto waarin hij reed liep zware schade op, was niet verzekerd en had geen APK. De man zelf heeft nog 104 dagen hechtenis open staan. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING ZWAGER,

`s-Hertogenbosch

Donderdagmorgen hebben agenten op de Voetboogstraat in `s-Hertogenbosch een 26-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor mishandeling van zijn 24-jarige zwager. De twee hadden in de ouderlijke woning van het slachtoffer ruzie gekregen over een geringe financiële kwestie, waarop de verdachte zijn zwager o.a. sloeg met een pan. Het slachtoffer hield enkele pijnlijke plekken aan de mishandeling over.

RIJDEN TERWIJL RIJBEWIJS IS INGEVORDERD, Vlijmen

Donderdagmiddag is een 30-jarige automobilist uit Nieuwkuijk op de Vendreef in Vlijmen betrapt, terwijl hij reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MAN RIJDT ZONDER RIJBEWIJS, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 31-jarige Vlijmenaar op de A59 in `s-Hertogenbosch betrapt op het rijden in een auto terwijl hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij is bekeurd.